layer1-sublayer1
layer2-sublayer1

Skydda din nya säng med Daggkåpa madrass- och kuddskydd


Ett följsamt madrasskydd med vätskebarriär som andas och som har ett mjukt ytskikt av Lyocell vilket absorberar vätska.

Med Daggkåpa får du ett perfekt skydd av din madrass. Det är tunt och flexibelt så att det inte märks när det används men ger perfekt skydd när det behövs. Du får ett vätsketätt skikt som förlänger madrassens hygieniska livslängd utan att försämra dess mikroklimat. Tvättbart i upp till 60 °C.

 

 1. Daggkåpa - Madrasskydd


  Daggkåpa - Madrasskydd


  Ett följsamt madrass- och kuddskydd med vätskebarriär som andas och som har ett mjukt ytskikt av Lyocell vilket absorberar vätska.

  Med Daggkåpa får du ett perfekt skydd av din madrass och kudde. Det är tunt och flexibelt så att det inte märks när det används men ger perfekt skydd när det behövs. Du får ett vätsketätt skikt som förlänger madrassens och kuddens hygieniska livslängd utan att försämra dess mikroklimat. Tvättbart i upp till 60 °C.

  Madrasskydd: 80–180 cm x 200/210 cm
  Kuddskydd: 50 x 60 cm
 2. Daggkåpa - Kuddskydd


  Daggkåpa - Kuddskydd


  Ett följsamt kuddskydd med vätskebarriär som andas och som har ett mjukt ytskikt av Lyocell vilket absorberar vätska. Daggkåpan är tunn och flexibel så att det inte märks när det används men ger perfekt skydd när det behövs.

  Du får ett vätsketätt skikt som också förlänger kuddens hygieniska livslängd utan att försämra dess mikroklimat. Praktiskt försett med dragkedja och tvättbart i upp till 60 °C.

  Storlek:
  50 x 60 cm